Varför välja Kompetenso?

Vi förstår dig! Alla som kommer till Kompetenso behöver hjälp med olika saker. Vi lyssnar och försöker förstå vad just Du behöver hjälp med.

Ibland kan du känna sig missförstod när du söker jobb, arbetsgivaren förstår inte vad du som arbetssökande egentligen kan. Ofta upplever du att du inte har det rätta nätverket för att få jobb via kontakter. Motivationen är ofta svår att hålla uppe när du får flera nej efter varandra. Det är svårt att veta vart du ska börja när du söker jobb. Hur går du tillväga, vad finns det för olika sätt att söka jobb på etc.

Känslorna och frågeställningarna är flera och olika för alla!

Kompetenso är det lilla företaget som specialiserat sig på stöd och matchning. Vi ser alla och har tid att ha engagemang för alla som kommer till oss. Vi hjälper dig med företagskontakter som passar just din bransch. Vi har personal som pratar somaliska och samarbete med personal som pratar arabiska och tigrinja.

Men ska vi vara riktigt ärliga så är det viktigaste av allt när du ska välja leverantör, personkemi. Känner du att du får en handledare som du trivs med som förstår dig och dina behov blir resan både roligare och mer framgångsrik.

Ring eller besök oss gärna för att se om du känner att personkemin finns med oss på Kompetenso!

Välj Kompetenso så här:

För att välja oss går du till din handläggare på Arbetsförmedlingen och uppge KA-nummer som stämmer för din ort nedan. Du kan även byta till oss från någon annan leverantör av rusta och matcha om du inte är nöjd med den du har idag.  

Ka nummer:

Stockholm/Uppsala10070921

Helsingborg 10071641

Hör av dig till oss om du får några problem i processen!