Om oss 2019-12-17T16:31:26+00:00

Hej! Vad kul att du hittat hit!

Mitt namn är Helena Pierre, jag är VD och grundare av Kompetenso. Verkligen kul att just du hittade till vår hemsida och verksamhet.

Jag startade Kompetenso för att jag brinner för arbetsmarknadsfrågor och för att kunna få möjlighet att hjälpa människor att uppnå sina mål inom yrkeslivet.

Min resa började med att jag var arbetssökande. Jag slutade räkna antalet jobb jag sökt när jag hade sökt över 100 jobb. Känslan av att inte känna sig behövd och få visa all den kapacitet som jag satt inne med var mycket frustrerande. När jag äntligen fick mitt jobb som jobbcoach förstod jag att denna erfarenhet var något som jag skulle ha nytta av livet.

Jag har under mitt yrkesverksamma liv jobbat inom området arbetsmarknad. Jag haft förmånen att jobbat i olika roller såsom jobbcoach, regionchef, kvalitetschef, sverigechef, chef arbetsmarknad etc. Känslan av att få möjlighet att hjälpa andra har sedan dess inspirerat mig att fortsätta hjälpa människor att hitta just sin plats i yrkeslivet.

Under mina år i branschen har det blivit mer och mer tydligt för mig att kvalité i verksamheten handlar till största del av vem du som arbetssökande möter när du kommer till företaget. Personalen är mina hjältar som varje dag gör ett oerhört viktigt jobb. Bemötandet, förståelsen, hjälpen och skrattet som personalen ger deltagarna är det som gör att man som deltagare trivs och finner en motivation och inspiration till att fortsätta resan mot sin plats i yrkeslivet.

Parallellt som jag fått jobba med arbetsmarknadsfrågor som jag brinner för har intresset för personalfrågor utvecklats. Att få sina medarbetare att må bra och tycka det är skoj på jobbet är idag en av nycklarna till en bra leverans. Jag älskar att jag idag får jobba med både arbetsmarknadsfrågor och personalfrågor.

Du kan alltid kontakta mig om du har frågor eller funderingar rörande min verksamhet. Jag försöker att alltid finnas tillhands.

Jag hoppas verkligen att just du väljer att ge oss ditt förtroende, vi ska förvalta det på bästa sätt, det lovar jag dig.

Välj Kompetenso så här:

För att välja oss går du till din handläggare på Arbetsförmedlingen och uppger  KA-nummer  10064459. Du kan även byta till oss från någon annan leverantör av stöd & matchning om du inte är nöjd med den du har idag

Hör av dig till oss om du får några problem i processen!